Tenaamstellingscode aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in om uw tenaamstellingscode nu aan te vragen. U ontvangt van de RDW uw volledige 9-cijferige RDW tenaamstellingscode. Hiermee kunt u het voertuig laten overschrijven naar een nieuwe eigenaar.

Voertuiggegevens

Zodra u uw tenaamstellingscode kwijt bent, dan bent u verplicht om zo snel mogelijk een nieuwe tenaamstellingscode aan te vragen. U kunt de tenaamstellingscode eenvoudig aanvragen via onze website. De tenaamstellingscode ontvangt u binnen enkele werkdagen per post op het adres waar u staat ingeschreven.
Wij verwerken uw aanvraag geheel geautomatiseerd de binnen één werkdag. Na uw aanvraag ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Daarna ontvangt u binnen 5 werkdagen de nieuwe tenaamstellingscode per post. U ontvangt de code op het hetzelfde adres waar ook uw kenteken geregistreerd staat. U kunt geen verzoek doen om de tenaamstellingscode naar een ander adres te laten verzenden.

Wanneer u de tenaamstellingscode op maandag-donderdag tussen 00:00 en 20:00 bij ons aanvraagt wordt deze binnen twee werkdagen door de RDW verstuurd. U heeft de tenaamstellingscode onder normale omstandigheden dus binnen 4 werkdagen in huis. (Houd er rekening mee dat op maandag geen post wordt bezorgd)

Wanneer de aanvraag op vrijdag of in het weekend bij ons aankomt wordt deze onder normale omstandigheden de eerstvolgende woensdag of donderdag via de post bij u bezorgd.
De tenaamstellingscode wordt verstuurd naar het adres van de geregistreerde eigenaar/houder van het kenteken. U kunt op https://mijnvoertuig.rdw.nl/ zien welke kentekens op uw naam geregistreerd staan.

Om te zien welk adres van u bekend is bij de overheid/RDW kunt u inloggen op https://mijn.overheid.nl >> “Persoonlijke gegevens” >> “Basisregistratie Personen” U ziet op deze pagina uw Adresgegevens. De tenaamstellingscode wordt naar uw huidige adres gestuurd.
Uw tenaamstellingscode wordt na het invullen van uw gegevens aangevraagd bij de RDW. Deze site staat los van de RDW, wij verwerken enkel tenaamstellingscode aanvragen. Digitenaamstellen.nl is geen onderdeel van de RDW of een andere overheidsinstantie. Contactgegevens RDW Code: Koningsweg 86, 1811 LN Alkmaar (geen bezoekadres) per e-mail: Neem contact per e-mail op of contacteer ons via Skype: live:.cid.9d55e81852c5b459. U kunt bij de RDW voor 1,05 een tenaamstellingscode aanvragen via deze link
Wanneer u op Digitenaamstellen.nl een nieuwe tenaamstellingscode aanvraagt, wordt daarvoor € 39,99 in rekening gebracht wat u met iDeal kunt betalen. Dit omvat de leges die de RDW rekent en de servicekosten van Digitenaamstellen en het Ebook "10 tips voor het kopen van een goede gebruikte auto". U krijgt na de betaling direct een bevestiging van uw aanvraag per e-mail.
Nadat u uw bestelling geplaatst is, wordt de dienst direct door Digitenaamstellen.nl geleverd. Het is niet mogelijk om uw geld terug te krijgen indien uw order reeds door ons verwerkt is. Bij gebruik van deze website ziet u af van uw herroepingsrecht. Indien wij niet alle benodigde gegevens van u ontvangen om de tenaamstellingscode voor u aan te vragen, kunt u geen beroep doen op een terugbetaling
1.) Controleer eerst uw e-mailbox. Het kan zijn dat wij gegevens missen, wij sturen u dan altijd een e-mail. Tip: controleer ook uw spambox/reclame map.
2.) Heeft u na 5 werkdagen nog geen tenaamstellingscode per post ontvangen? Vul dan dit formulier in